Тема: Як капюшон змінив моє ставлення до верхнього одягу
Зізнаюся чесно, раніше я ставилася скептично до того, навіщо потрібен капюшон на куртці. Він тільки створював дискомфорт, робив силует важчим, і взагалі — можна скористатися парасолькою. Я купувала виключно моделі з акуратним комірцем, здавалося, що це набагато елегантніше.
Усе змінив один дощовий вечір. Довгий шлях додому перетворився на випробування стихією за кілька кілометрів від дому, коли парасолька, як на зло, зламалася, з улюбленим беретом, що зіпсувався. Довелося добру годину чекати під дахом зупинки. У той момент я з заздрістю дивилася на перехожих, які просто натягнули капюшони й пішли собі далі.
Не відкладаючи в довгу шухляду я зайнялася вибором нового верхнього одягу з капюшоном. Довго обирала серед різноманіття, поки не знайшла ту саму — зручну, теплу і несподівано стильну. Чому я не придбала таку річ раніше, то заощадила б собі масу дискомфорту. Варто зауважити, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я помітила широкий вибір подібних курток, які могли б зацікавити й інших.
З того часу моя куртка з капюшоном — улюблений елемент верхнього одягу. Він виручає щодня і навіть від палючого проміння. І я вже не уявляю, як жила без цієї простої, але такої важливої деталі.