Тема: Усі, хто тямить на постільній білизні?? Відкопав корисний ресурс
Всім привіт! Вирішив от розповісти про корисною темою, можливо кому стане в нагоді. Останнім часом прямо біда почав помічати, що сплю гірше, часто прокидаюся, а з самого ранку відчуваю себе, наче й не спав. Грішив на стрес, на погоду, а кохана сказала: "Треба змінимо білизну на людську, а не цю синтетику з ринку". І тут я заліз в гугл.
По правді, думав, що підбір постільної білизни - це тільки "подобається колір чи ні". Аж ні, ціла наука. І і бязь, ранфорс, сатин... А я в таких термінах не розбирався, поки не потрапив на сайт postilnabilyzna.com.
Хлопці, це ж криниця корисної інфи! Я завис на годину. Там прямо як в підручнику: по полицях описані усі тканини, від бюджетної бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є табличка з порівнянням щільності та того, скільки там циклів прання витримує той чи інший комплект. Дуже допомогло в'їхати, чому якийсь набір коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.
Кілька відкриттів для себе виніс:
- Виявляється, наші та європейські розміри сітки трохи різняться, і перед замовленням варто бігати з сантиметром заміряти ковдру, а не тупо вірити напису «двоспальний».
- Ніколи б не подумав, що фланель в спеку — це пекло, а якісний сатин дійсно дає прохолоду, бо в цієї тканини плетіння ниток специфічна.
- На сайті є поради, як доглядати, щоб принт не вицвів через місяць. Це прям в точку для тих, у кого пральна машинка працює без відпочинку.
Коротше кажучи вирішили взяти на пробу сатиновий комплект від вітчизняного виробника (підтримали українське). Наразі політ нормальний — спимо як немовлята, білизна дуже приємна на дотик, не збивається й не б'є струмом.
Коротше, якщо ви, як і я, до цього моменту вважали, що підковдра — це не та річ, в що треба заглиблюватись, дуже рекомендую глянути інформацію на тому сайті. Справді економить і час, і гроші на підбір та рятує від покупки неякісної речі. Всім гарного сну!